برگزاری دوره های آموزشی

شرکت صنایع شیر ایران در راستای اهداف بلند مدت خود که سلامت اقشار مختلف جامعه می باشد و با توجه به اینکه تولید شیر سالم، بهداشتی و با کیفیت، هم از نظر حفظ سلامت مصرف کنندگان و هم از نظر اقتصادی بسیار حائز اهمیت می باشد اقدام به برگزاری کارگاههای آموزشی جهت دامداران عزیز می نماید. در واقع اگر بهداشت شیر در مراحل مختلف تولید ، جمع آوری، حمل و نقل، تغییر، تبدیل و مصرف آن دقت کافی نشود ممکن است بیماری ها و عوارضی را از دام به انسان و بالعکس منتقل کند و خطرات جبران ناپذیری برای سلامت جامعه به با آورد. شهرستان ارومیه با دارا بودن بیش از ۶۰۰ روستا و تولید شیر و فرآورده های لبنی زیاد از قطب های اصلی دامداری استان و کشور به شمار می رود و آشنایی دامداران با فنون و روش های جدید نگهداری شیر می تواند زمینه ساز سلامت جامعه و نیز افزایش سطح درآمد بهره برداران دامی باشد.شرکت شیر پاستوریزه پگاه آذربایجان غربی نیز در این راستا هر ساله اقدام به برگزاری این کارگاه ها در استان آذربایجان غربی نموده است.